Electrosurf

Just NU, är det enklast att boka genoma att ringa 0498-225030.

electrosurf
<!--#4dhtml[acprodukter]list_altpictxt-->
electrosurf
electrosurf
Mer bilder...

Surfs up! Oavsett vågor är det nu möjligt att surfa på Gotland! Den eldrivna surfbrädan planar snabbt över vattenytan och gör det möjligt att surfa utan vågor i hastigheter upp till 40 km/h. Frihetskänslan är svårslagen när den eldrivna jetbrädan skjuter brädan fram över det stilla vattnet. passar utmärkt för både nybörjare och vana brädåkare då brädan kan köras liggandes, på knä eller ståendes. Brädans jetmotor styrs via ett gasreglage i handen så hastigheten kan ökas i egen takt när färdigheterna på brädan utvecklas. Det är galet kul och man lär sig snabbt att behärska brädan.

1350:- Carver X 60 min (dubbla motorer)
975:- Carver-C 60 min (max 86 kg)
850:- Carver-X 30 min (dubbla motorer)
650:- Carver-C 30 min (max 86 kg)

Välj Carver X om du väger över 85 kg eller om du vill att det ska gå sjukt fort. CX är dock tyngre och kan vara svårhanterad om man är för lätt. Flytväst och våtdräkt (om vi anser att det behövs ingår) hjälm till barn. 

All körning sker på egen risk. Du behöver vara över 18 för att hyra men inte att köra. Det finns även hjälm och skydd att komplettera med. Pajar du den/dig själv eller någon annan så är det din hemförasäkring som gäller. Bokar du en timme kan ni vara två. Om du inte har vägarna förbi Gotland kan du hyra av våra kollegor på elektrosurf.se

Mer filmer...