läsmer.."> Microneedling - Microneedling

Microneedling

Just NU, är det enklast att boka genoma att ringa 0498-225030.

<!--#4dhtml[acprodukter]list_altpictxt-->
Mer bilder...

Microneedling

OM du vill köpa ett presentkort så gör du det via den här länken

Alla våra priser är i SEK och inklusive moms Läs vår köpevillkor Här

1650:- Microneedling 60 min
1550:- Microneedling 50 min
250:- Konsultation 30 min

 

Medicinsk Microneedling hela ansiktet - pigmentfläckar och antiage
Micropen är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagen produktion. Microneedling används för att behandla följande
Ärr
Akne
Rynkor
Pigmenteringar
Celluliter
Hårbotten
Microneedling med Micropen är det senaste genombrottet inom hudföryngring och används mot åldrad hy där våra behandlingar ger en tydlig huduppstramning och en mer fast hud. Resultaten är jämförbara med fraktionerad laser-behandlingar men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid.

OBS. Bedövningsalva såsom Tapin eller Emla rekommenderas att appliceras 20-30 min innan behandlingen. Detta kan köpas på Apoteket receptfritt.

Behandlingens upplägg
1. Rengöring
2. Anpassad Peeling tex Kemisk Peeling
3. Medicinsk Microneedling: Sterila Mesoterapi serum från Dermedics/ Institute BCN appliceras under needling.
4. Avslutande anpassad Microneedlingsmask + Insitiute BCN ögon-sheet-mask (dvs två masker)
5. Reparerande kräm och spf50 appliceras

Vi anpassar mesoterapi-serumen efter ditt/ hudens behov. Vi har över 70 serum som gör att vi kan skräddarsy din behandling utifrån dina förutsättningar och behov.


Vi använder Micropen Raffine som har den högsta certifieringen Medical CE. Kombinationen utav vår medicinska Micropen och Medicinska serum gör att behandlingen klassas som "medicinsk microneedling".

Kom gärna osminkad

Microneedling kan utföras på hela kroppen och kan behandla allt från celluliter, bristningar, reducera rynkor, reducera ärr, solskadad hud, till att ge en mer gynnsam hårväxt vid håravfall. Beroende på behandling väljer man djupet på nålarna och vilket serum som ska slussas ner i huden. För

Vi rekomenderar 3-4 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum(beroende på vilken behandling).Just nu finns inga datum upplagda för denna aktivitet. Ring oss för att kolla vad som är på gång Intresse anmälan övriga tider (mail)
Mer filmer...