OneWheelSafari

Just NU, är det enklast att boka genoma att ringa 0498-225030.

Onewheel Gotland nature
<!--#4dhtml[acprodukter]list_altpictxt-->
Onewheel Gotland nature
Onewheel Gotland nature
Mer bilder...

Vi undersöker och testar ständigt Gotlands alla gömda stigar för att hitta de bästa skatterna, ett krav för att de ska passer som en bra OW led är att det till huvudsak inte är åkbara på annat sätt. Och nu vill vi visa dem för dig. Under ca 3-4 timmar följer vi någon sådan led. Om det inte är en round tripp så ornar vi en pick upp vid slustationen och tar dig tillbaka till start platsen. Oftast kör vi ca 15 km ibland det dubbla men då måste vi ladda påvägen. Terrängen är blandad med delvis utmanannde passage men alla kan åka (är du helt ny se till att utnyttja vårt gratis för åk på banan som gärna sker någon dag innan) Vi stannar för lunch på något lämpligt ställe. OM vi hitar något speciellt roligt ställe så händer det ofta att vi stannar där ett tag och kör runt runt, helt meningslöst men roligt.

OM du vill köpa ett presentkort så gör du det via den här länken

Alla våra priser är i SEK och inklusive moms Läs vår köpevillkor Här

995:- OneWL Safari

Guide, hjälm, skydd (valfritt). Sjukt bra sällskap, Ta med egen lunch (om vi inte kommit överens om annat). Magiska scener och mysig åkning. 

Kom och åke med oss likasinnade i ett öppet event. Eller sätt ihop din egengrupp. Du är även välkommen att komma med förslag på vart och när vi ska åka. Med andra ord Du kan beställa din för din egen grupp (pris på offert) eller delta i någon av våra öppna turer. Har du en egen OW så få du naturligtvis ett reducerat pris. Annars är är det som vanligt skadar du dig, någon annan eller prylarna så är det din hemförsäkring som gäller.

Mer filmer...