Onewheel

Just NU, är det enklast att boka genoma att ringa 0498-225030.

onewheel
<!--#4dhtml[acprodukter]list_altpictxt-->
onewheel
onewheel
Mer bilder...

Om du inte hittar en tid som passar dig maila, vi har nästan altid några OW´s hemma.
Vi har skapat en Onewheel play ground med tre olika banor, På gräsbanan börjar man allternativ kör mot varandra i heat. Grymt kul och ofarligt. Skogbanan, här kan du verkligen känna farten, mysåk eller tävla mot varandra (snabbast runt). Tricks, vi jobbar på att få upp en lite arena där du kan testa dina skill på att raila, hoppa med mera.Eller varför inte följa med på ett OW Safari? spanat in det längst ned i huvud listan. Mer om brädan då! Den tar dig fram överallt, carva varje sväng på väg till jobbet eller till stranden. Onewheel den eldrivna bräd-succén med bara ett hjul. Du kan använda den på alla underlag, på stranden, skogsstigar, asfalt och grus. Leksak eller sport är upp till dig - varför inte båda?

2995:- OneWheel 25 tim OW summer 2020 sprid ut dina åk under sommaren.
1250:- Onewheel 1 dygn med laddare
750:- Onewheel 5 timmar med laddare
375:- OneWheel 2 timmar populäraste valet
275:- Onewheel 50 min

Laddar på 0-100% 2 timmar, men du kan ladda närsomhelst. Du kan köra ca 2-3 timmar per laddning (effektivt) . Alla skydd ingår. 

Vilkor: Om du vill ta med dig brädan (4h eller dygn) så måste du första ha kört på banan för att visa att du behärskar den. All körning sker på egen risk. Du behöver vara över 18 för att hyra men inte att köra. Det finns även hjälm och skydd att komplettera med. Pajar du den/dig själv eller någon annan så är det din hemförsäkring som gäller.

Mer filmer...