Onewheel

Just NU, är det enklast att boka genoma att ringa 0498-225030.

onewheel
<!--#4dhtml[acprodukter]list_altpictxt-->
onewheel
onewheel
Mer bilder...

Om du inte hittar en tid som passar dig maila, vi har nästan altid några OW´s hemma.
Lärbro
Vi har skapat en Onewheel play ground med tre olika banor, På gräsbanan börjar man allternativ kör mot varandra i heat. Grymt kul och ofarligt. Skogbanan, här kan du verkligen känna farten, mysåk eller tävla mot varandra (snabbast runt). Tricks, vi jobbar på att få upp en lite arena där du kan testa dina skill på att raila, hoppa med mera.Eller varför inte följa med på ett OW Safari? spana in det längst ned i huvud listan.
Slite
I Slite hittar du oss vid stranden. Här kan du först lära dig på de öppna gräsytorna, sedan är du redo för en sväng på byn.

Mer om brädan då! Den tar dig fram överallt, carva varje sväng på väg till jobbet eller till stranden. Onewheel den eldrivna bräd-succén med bara ett hjul. Du kan använda den på alla underlag, på stranden, skogsstigar, asfalt och grus. Leksak eller sport är upp till dig - varför inte båda?

OM du vill köpa ett presentkort så gör du det via den här länken

Alla våra priser är i SEK och inklusive moms Läs vår köpevillkor Här

1595:- Onewheel 1 dygn med laddare
795:- Onewheel 5 timmar med laddare
475:- Onewheel 2 timmar populäraste valet
350:- Onewheel 50 min

Laddar på 0-100% 2 timmar, men du kan ladda närsomhelst. Du kan köra ca 2-3 timmar per laddning (effektivt) . Alla skydd ingår. 

Vilkor: Om du vill ta med dig brädan (4h eller dygn) så måste du första ha kört på banan för att visa att du behärskar den. All körning sker på egen risk. Du behöver vara över 18 för att hyra men inte att köra. Det finns även hjälm och skydd att komplettera med. Pajar du den/dig själv eller någon annan så är det din hemförsäkring som gäller.

Just nu finns inga datum upplagda för denna aktivitet. Ring oss för att kolla vad som är på gång Intresse anmälan övriga tider (mail)
Mer filmer...