Viryayoga

Just NU, är det enklast att boka genoma att ringa 0498-225030.

yoga grund
<!--#4dhtml[acprodukter]list_altpictxt-->
yoga grund
yoga grund
Mer bilder...

En systematiskt utformad hathayoga som fungerar som en metod för att genom livets olika faser kunna yoga på ett hållbart och hälsosamt sätt. Viryayoga står för en modern och lärande yoga, med byggstenar från fysioterapi och rörelselära där gammal kunskap ifrågasätts och nya erfarenheter inarbetas. Strukturen och det biomekaniska systemet gör att den kan tillämpas på all typ av yogautövande: dynamisk såväl som långsam, för atleter såväl som i rehabiliteringssyfte.Det handlar om hur kraft och rörelse påverkar kroppen, kort och gott rörelselära, och hur vi använder kroppen och belastar den.
Ett biomekansikt focus åt gången i tio moduler. Det är: 1. Uppvärmning, 2. Solhälsningar, 3. Stående positioner, 4. Balans, 5. Armbalanser och magstärkande positioner, 6. Höftöppnare, 7. Bakåtböjningar, 8. Framåtfällningar, 9. Avslutande positioner, 10. Avslappning.
Poängen är att alla tio moduler alltid ska vara representerade, om så bara med ett par asanas. På så sätt får du alltid en allsidig yogapraktik när du går på en Viryayogaklass.
Yogakurs Vi träffas under några timmar varranan vecka. ca 8 gånger. Där i mellan har ni full suport av oss . Ni får övningar ni ska göra hemma. Hela iden är att ni på ett vettigt sätt ska få in yogan i er vardag. Vi tror att yogan ger dig mer om du konturneligt utför den regelbundet varje eller varranan dag. Och ska det bli verklighet behöver passen vara genomtänkta, korta samt att du har förtroendet för att du själv känner vad som är rätt fördigt för fillfället. Och att du kan göra det hemma. Enligt mig så slår det 90 minuters yoga engång i veckan med hästlängder.

Dusch och bastu finns.

 

Gratis kortpass med genomgång av kursen under Januari

Just nu finns inga datum upplagda för denna aktivitet. Ring oss för att kolla vad som är på gång
Mer filmer...