carver-Twin

Just NU, är det enklast att boka genoma att ringa 0498-225030.

Electrosurf
<!--#4dhtml[acprodukter]list_altpictxt-->
Electrosurf
Electrosurf
Mer bilder...

Carver Twin ! Oavsett vågor är det nu möjligt att surfa i Sverige! Denna eldrivna surfbrädan planar snabbt över vattenytan och gör det möjligt att surfa utan vågor i hastigheter upp till 40 km/h. Frihetskänslan är svårslagen när den eldrivna jetbrädan skjuter brädan fram över det stilla vattnet. passar utmärkt för både nybörjare och vana brädåkare då brädan kan köras liggandes, på knä eller ståendes. Brädans jetmotor styrs via ett gasreglage i handen så hastigheten kan ökas i egen takt när färdigheterna på brädan utvecklas. Det är galet kul och man lär sig snabbt att behärska brädan.

OM du vill köpa ett presentkort så gör du det via den här länken

Alla våra priser är i SEK och inklusive moms Läs vår köpevillkor Här

950:- carver-T 60 min max 85 kg
695:- carver-T 30 min max 85 kg

Hyr Carver C om du väger under 75 kg, Carver X om du väger över 85 kg Annars ska du ha en Twinbräda (denna du valt nu). CX är tyngre och kan vara svårhanterad om man är för lätt men det går undan. Flytväst ingår alltid och våtdräkt om vi anser att det behövs i. Hjälm om du vill. 

All körning sker på egen risk. Du behöver vara över 18 för att hyra men inte att köra. Det finns även hjälm och skydd att komplettera med. Pajar du den/dig själv eller någon annan så är det din hemförasäkring som gäller.

Just nu finns inga datum upplagda för denna aktivitet. Ring oss för att kolla vad som är på gång Intresse anmälan övriga tider (mail)
Mer filmer...