kettlebell

Just NU, är det enklast att boka genoma att ringa 0498-225030.

Kettlebell på gotland
<!--#4dhtml[acprodukter]list_altpictxt-->
Kettlebell på gotland
Kettlebell på gotland
Mer bilder...

Vem som helst kan svinga en Kettlebell klot men inte göra det till en säker och optimal träning.
Det finns få övningar som är så heltäckande som en Kettlebells sving. Egentligen behöver du bara utföra två övningar för att bli en superatlet. En Kettlebells sving och en press.
Du får lära dig Kettlebells enligt Ryssen Pavel Tsatsoulines (om du inte redan kan det). Är du helt nybörjare tar vi hand om dig.
Detta pass kommer ge dig en grym muskelstyrka & smidighet. På köpet får du fettförbränning och kondition utan att behöva förolämpa dig själv genom att gå på aerobics. Kettlebells är skonsamt för knä och rygg , ifall du gör det rätt.

Kursen kommer att genomföras både som helgkurs samt engång i veckan kurs under några veckor. I steg ett riktar vi oss till dig som är helt nybörjare. efter slutförd kurs får du som har gymkort tillgång till våra klot Men tanken är lika mycket att du ska kunna göra det här hemma.
vi går igenom Kettlebell från grunden. Nosar på grundläggande anatomi samt rörelsebanor. Tanken är att du ska bli så pass bekväm med ditt svingande att du kan utföra ett effektivt pass vart som helst med bara ett par järnklot. Du kommer att få en övningsbank samt färdiga program. Datum för kurs start är inte satt men det blir i februari. Hemläxor ges :-)
Gratis gymkort ingår under hela kursen längd. samt tillgång till våra klot.
Dusch och bastu finns.

 

Under Januari blir det Gratis "testa på pass" i ca 35 minuter.

Just nu finns inga datum upplagda för denna aktivitet. Ring oss för att kolla vad som är på gång
Mer filmer...